• slider1
  • slider2
  • slider3
  • slider4
  • slider5
  • slider6
Начало » Основни подправки

Основни подправки 

Чимен на зърна

Чимен на зърна

Нето тегло: 30 гр.

Цена: 0.77 лв.
Червен пипер смлян

Червен пипер смлян

Нето тегло: 250 гр.

Цена: 5.26 лв.
Чили трошено

Чили трошено

Нето тегло: 18 гр.

Цена: 1.24 лв.
Черен пипер млян

Черен пипер млян

Нето тегло: 30 гр.

Цена: 1.63 лв.
Трапезна йодирана сол

Трапезна йодирана сол

Нето тегло: 80 гр.

Цена: 1.24 лв.
Лук гранули

Лук гранули

Нето тегло: 70 гр.

Цена: 2.82 лв.
Джоджен сушен листа

Джоджен сушен листа

Нето тегло: 25 гр.

Цена: 2.30 лв.
Девисил сушен листа

Девисил сушен листа

Нето тегло: 20 гр.

Цена: 2.30 лв.
Чесън брашно

Чесън брашно

Нето тегло: 55 гр.

Цена: 2.12 лв.
Черен пипер млян

Черен пипер млян

Нето тегло: 40 гр.

Цена: 2.35 лв.
Сусам белен

Сусам белен

Нето тегло: 50 гр.

Цена: 1.19 лв.
Сусам белен

Сусам белен

Нето тегло: 10 гр.

Цена: 0.26 лв.
Сумак млян

Сумак млян

Нето тегло: 20 гр.

Цена: 0.98 лв.
Синап бял на зърна

Синап бял на зърна

Нето тегло: 15 гр.

Цена: 0.32 лв.
Резене семена

Резене семена

Нето тегло: 30 гр.

Цена: 0.89 лв.
Четири цвята пипери

Четири цвята пипери

Нето тегло: 30 гр.

Цена: 2.81 лв.
 
 

BPage® CMS v 2.0

Затвори