• slider1
  • slider2
  • slider3
  • slider4
  • slider5
  • slider6
Начало » Мелнички

Мелнички 

promo
Четири пипера

Четири пипера

Нето тегло: 40 гр.

Цена: 5.09 лв.
5.32 лв.
Бял пипер зърна

Бял пипер зърна

Нето тегло: 60 гр.

Цена: 5.32 лв.
Морска сол кристали

Морска сол кристали

Нето тегло: 110 гр.

Цена: 4.49 лв.
Шарен пипер

Шарен пипер

Нето тегло: 40 гр.

Цена: 5.32 лв.
Хималайска сол кристали

Хималайска сол кристали

Нето тегло: 125 гр.

Цена: 4.04 лв.
FIX - MIX за месо

FIX - MIX за месо

Нето тегло: 80 гр.

Цена: 3.88 лв.
Пикантни пипери

Пикантни пипери

Нето тегло: 80 гр.

Цена: 4.79 лв.
Огнено чили

Огнено чили

Нето тегло: 55 гр.

Цена: 3.88 лв.
Черно и Бяло

Черно и Бяло

Нето тегло: 90 гр.

Цена: 4.79 лв.
Черен пипер на зърна

Черен пипер на зърна

Нето тегло: 55 гр.

Цена: 6.98 лв.
Бял пипер зърна

Бял пипер зърна

Нето тегло: 75 гр.

Цена: 5.15 лв.
Шарен пипер

Шарен пипер

Нето тегло: 45 гр.

Цена: 4.79 лв.
Морска сол кристали

Морска сол кристали

Нето тегло: 130 гр.

Цена: 3.88 лв.
Сол „Чист океан“

Сол „Чист океан“

Нето тегло: 120 гр.

Цена: 7.25 лв.
Сол от Мъртво море

Сол от Мъртво море

Нето тегло: 120 гр.

Цена: 7.25 лв.
 
 

BPage® CMS v 2.0

Затвори